joi, 24 martie 2016

Aplicarea de gene false are şi dezavantaje. Află care sunt acestea!

Genele false au rolul de a scoate în evidenţă ochii, de a îi face mai senzuali şi seducători. Sunt de mai multe tipuri şi pot fi purtate atât la ocazii mai speciale, cât şi zi de zi. Trebuie totuşi să ştii că, deşi genele false schimbă cu totul un machiaj, ele au  şi numeroase dezavantaje. Vi le prezint şi vouă pentru a ţine cont de ele înainte de a vă decide să le aplicaţi:


- genele false afectează genele naturale (le împiedică să crească şi le pot deteriora), iar adezivul poate provoca alergii sau iritaţii la ochi
- genele false sunt costisitoare: preţul lor variază între 100 şi 250 de lei, în funcţie de tipul ales
- aplicarea genelor false fir cu fir durează între 2-3 ore
- genele false necesită îngrijire constantă. Cele individuale trebuie înlocuite la 3 săptămâni, pentru că încep să cadă treptat şi formează goluri inestetice
- dacă nu este transparent după ce se usucă, adezivul genelor false se vede de cele mai multe ori, astfel că trebuie mascat printr-un machiaj mai pronunţat (folosirea unui tuş de ochi, fard închis la culoare sau creion dermatograf)
- genele false îngreunează spălarea feţei şi necesită o întreţinere specială (demachiant fără ulei, soluţie specială pentru îndepărtarea adezivului etc.)

Procedeul de aplicare pentru genele false, atât pentru cele bandă, cât şi fir cu fir, îl găsiţi în următorul articol. J


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu