vineri, 23 decembrie 2016

3 Cadouri UTILE de Crăciun

Crăciunul se apropie, iar pregătirile pentru venirea Noului An sunt în toi. Chiar dacă suntem atât de cuprinşi de  griji sau responsabilităţi care ne solicită, nu trebuie să uităm de momentele care ne bucură viaţa. Nici pe cei din jur să nu îi neglijăm. Aceştia sunt importanţi pentru noi şi ne aduc zâmbete, linişte şi bucurie. Aici ne referim la familie, părinţi, partenerii de viaţă şi mai ales copiii.
Am gasit in acest articol câteva idei de cadouri care sa va ajute. Atat pentru El, cât si pentru Ea.

UN ABONAMENT LA SALA DE FITNESS
În mod cert va fi o surpriză plăcută. După zilele obositoare de la birou, câteva momente de relaxare şi răsfăţ sunt binevenite pentru orice femeie. Va simţi cât de importană este starea ei de bine pentru partenerul ei şi se va simţi mult mai iubită şi preţuită. Aşa că, bărbaţilor, ce mai aşteptaţi?UN BUCHET DE TRANDAFIRI ŞI UN MESAJ
Un astfel de gest va fi un gest te va stârni emoţii mari. Femeile adoră astfel de cadouri. Trandafirii sunt simbol la dragostei, iar pe un bileţel îi poţi scrie orice mesaj doreşti pentru ca ea să se simtă recucerită.


UN PARFUM
Potrivit pentru cine? Doamnele care îşi cunosc suficient de bine partenerul pot apela la gusturile lui în materie de parfum pentru a-i face acestuia o surpriză plăcută cu ocazia Crăciunului. Poţi fie să îi achiziţionezi brand-ul preferat, fie să îl surprinzi cu ceva nou, dar dacă optezi pentru cea de-a doua sugestie, ai grijă să respecte aroma care ii place în mod normal. Dacă preferă parfumurile dulci, nu opta pentru o aroma dură şi puternică.

Fă alegeri inspirate şi ai grijă la modul cum oferi cadoul. Contează mult emoţia cu care surprinzi persoana iubită!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu