miercuri, 2 noiembrie 2016

Remediile naturiste trateaza astenia de toamna

Daca te confrunti cu stari de oboseala, stări de proastă dispoziţie asociate cu depresii pot fi semne clare ale unei astenii de toamnă. De câte ori nu ti s-a întâmplat să fii trista sau să simţi că sistemul imunitar îţi pierde din rezistenţă?

Pe măsură ce zilele devin tot mai scurte, organismul nostru îşi pierde din energie li poate apărea chiar şi un disconfort psihic. Oboseală. Lipsă de energie. Apatie. Acestea sunt principalele simptome ale asteniei.Remediile naturiste pot trata astenia de toamna.


Da, curios, insa se pare ca functioneaza. Printre remediile naturiste se numara: ceaiurile, de exemplu FitTea care ofera enerhie organismului si il si detoxifica, alimente bogate in fibre, proteine si minerale.

 Pentru ca m-am interesat cat de mult posibil, am reusit sa aflu si care este parerea specialistului despre influenta asteniei de toamna asupra organismului nostru.

Medicul imunolog, Tania Bejan spune că simptomele asteniei sunt diferite de la un organism la altul:
"Astenia de toamnă este o problemă frecvent întâlnită în această perioadă şi se manifestă de regulă la toate categoriile de vârstă, de la copii până la cei mai în vârstă. Aceasta are simptomatologii diferite în funcţie de organismul şi stilul de viaţă al fiecăruia, însă în general, pentru a evita stările specifice acestei etape, este important să acordăm atenţie deosebită unei alimentaţii bogate în vitamine şi proteine, dar şi să respectăm un program regulat de somn". 

Zi frumoasa! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu