vineri, 8 aprilie 2016

Ştiai că poţi avea gene mai lungi şi sprâncene mai dese folosind ulei de ricin?


Am scris într-un articol puţin mai vechi despre beneficiile pe care uleiul de ricin le aduce organismului. Spuneam atunci că fie este vorba despre îngrijirea pielii şi a părului, a mîinilor şi unghilor sau a genelor şi sprâncenelor, acest ulei nu trebuie să lipsească din casa ta pentru că este o metodă simplă de tratament, cu rezultate imediate.

Astăzi m-am gândit să îţi prezint două tratamente eficiente prin care poţi să ai gene mai lungi şi sprâncene mai dese folosind uleiul de ricin: un tratament cu ceai verde pentru gene şi o mască cu miere pentru sprâncene. Dacă le vei aplica în fiecare seară timp de mai multe săptămâni, vei recomanda uleiul de ricin mai departe prietenelor tale. :P


Iată ce trebuie să faci pentru gene mai lungi şi dese: ai nevoie de o linguriţă de ulei de ricin şi trei linguriţe de ceai verde. Le amesteci bine şi aplici soluţia cu peria de mascara în fiecare seară, înainte de culcare. O poţi păstra într-o sticluţă, în frigider. Las-o să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa spală ochii uşor.

Dacă vrei să ai sprâncene mai dese, trebuie să amesteci o linguriţă de miere cu câteva picături de ulei de ricin. O aplici pe sprâncene şi o laşi să acţioneze 15 minute. Masca se îndepărtează cu apă călduţă.

Îţi recomand cu drag şi articolul acesta dacă vrei mai multe tratamente cu ulei de ricin pentru îngrijirea genelor şi sprâncenelor. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu