marți, 12 iulie 2016

Ai burtică? Iată cum ar trebui să îţi alegi costumul de baie

Bună, fetelor,
De această dată am vrut să vin pe blogul meu cu ceva nou, ca de vară. Ştiu că aţi aşteptat de mult să vă scriu despre tendinţele verii 2016 în ceea ce priveşte alegerea costumelor de baie. Iată că am şi reuşit să scriu câte ceva. De curând am tot căutat pe internet ce se poartă vara asta în materie de culori la costumele de baie. 
Aici am găsit nişte sfaturi foarte bune şi am aflat că în această vară se poartă culorile vii la vestimentaţie,  chiar şi la costumele de baie.
Cum a sosit vara ... este timpul de făcut plajă, de mers la piscină m-am gândit cum aş putea să îmi aleg costumul de baie, dacă am puţină burtică. Ştiu că sunteţi câteva care vă afjaţi în această situaţie tocmai de aceea am considerat numai bine să scriu acest articol.
Femeile care au burtică şi vor să şi-o ascundăîn cazul lor, forma corpului este  asemănătoare cu cea a unui măr. Cele cu o astfel de siluetă au tendinţa de acumula mai repede kilogramele în zona superioară a corpului, în zona abdomenului sau a şoldurilor.
Ideale sunt costumele la care slipurile au talie înaltă sau costumele cu o singură piesă. Aşa o să daţi impresia că sunteţi mai slabe şi veţi fi şi mult mai atrăgătoare întrucât o să vă simţiţi confortabile. Partea proastă va fi că bronzul nu va fi uniform. De înţeles este că se doreşte a se ascunde ceva: kilogramele în plus. Dacă nu există un complex atât de mare legat de modul cum arătaţi puteţi alege un costum de baie (în culori deschise) format din 2 piese.

Deci, nu vă mai faceţi griji, fetelor. Chiar dacă aveţi puţine forme puteţi face plajă liniştite fără să vă simţiţi complexate. Costumul de baie ales corect vă poate aduce un avantaj maxim.

O vară frumoasă să aveţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu